Alla inlägg under oktober 2010

Av Åza - 19 oktober 2010 19:50

åhhh Underbara unge ny badad o go invirad i sin handduk får jag hans första leende mot mig.. man blir helt varm i kroppen en känsla som inte går att beskriva o världesn sötaste lille pojke framför sig... som ler... ååå jag älskar dig så min lilla surpuppa....

Av Åza - 19 oktober 2010 16:19

feber, ont i huvudet.... det suger.. fett

Av Åza - 18 oktober 2010 17:56

kan man kalla folk som kör som idioter, var nära o krocka två gånger idag på vägen hem från jenny där jag gjort vid ögonen för folk har så jäkla bråttom he från jobbet.... men man blir rädd, fy jag mådde så illa när jag kom hem att jag knappt fick i mig maten, dock har jag lugnat nerverna lite nu... brynene är iaf snygga nu igen känns gott!!


har sjukt ont i huvudet... o hela min kroppp känsn som ett enda stort blåmärke, min rygg värker o nacken är stel... mina händer fumlar o mina fötter göär ont =( mina fogar spökar!! Min mage har varannandags mående... när ska jag få må bra igen, är så trött på allt som har med min kropp o göra......

Av Åza - 18 oktober 2010 11:19

är så jäkal trött idag o har världens jäkla huvudvärk, inatt var det min tur att testa o ta lillebror.. första natten som också blev den värsta känns det som... jag har svårigheter o somna men somna iaf vid 24 sen så vakna lillebror hungrig vid 2, fine upp o mata sen sova igen tänkte jag men ack så fel man kunde ha för då var han super pigg o ville allt annat än o sova så vid halv fem somna han... så ja det säger väl sig själv att denna apan är inte pigg idag... o huvudet dunkar!!


Ska iaf åka o göra vid brynen i efter middag ska bli gott o få dem vigjorda!!

Av Åza - 17 oktober 2010 12:34

satt precis o skrev ett låång inlägg här om ja när jag tryckte på spara så försvann de =( surt som bara den


orkar ju inte direkt skriva om allt...

Svärfar är på sjukan så det känns lite jobbigt... hoppas deem finner felet...

min tankar finns ständigt hos mina två flickor.. måtte ni ha de bra nu!!


är så himla glad över min UNDERbara lilla familj här hemma... även om man har en fruktansvärt trotsig dotter på 4 år som ALDRIG är tyst...man känner sig som värsta tjjat tjat tjat mamman, och en små gnällig bebis som är så gosig o pussa på så är vi lyckliga och vi har det bra!"   Finns många som inte har det så bra som kämpar för överlevnad, mat o tak över huvudet...


idag är det kalas på schemat, kak o tårt kalas, me dont like.... elle rjo då jag äslkar ju allt vad sötsaker är men när man ska kämpa ner 25 kg så är det inte den bästa frestelsen att ställas framför... Om två rå ska jag göra min operation o då ska kg vara nere.. peace of cake kan ju tyckas men det är tufft o loosa så mycket o sen ska man ju hålla de också annars är ju operationen för gäves... operationen är min stor amorot att fixa de men jag måste skriva delmål på vägen annars kommer jag tappas nånstans i kurvan..


Av Åza - 16 oktober 2010 13:34

Ja idag är det lördag o detta hushållet händer det inte så mycket.. vi håller på o städa o plocka undan o röja lite i skåp o låder... visst det är ju saker som ska göras o det är skönt när det är gjort men ack så tråkigt är det!


lovisa är dock rastlös så får väl ut o rasta henne om en stund... kanske Isaac vil sova i vagnen, är ju annars så att han helst bara ska sova ifamenn o det blir lite jobbigt o man får absolut inget gjort...


har äntligen fått gjort inbjudningarna till dopet också så nu ska dem skickas o dleas ut =) så får vi hoppas att alla kan komma... kommer alla så blir vi 72 st... kommer bli hur bra som helst =)

Av Åza - 15 oktober 2010 11:54

idag är det inte en vanlig dag för idag är de Fredag.... viklket innebär stor massa av freedagsmys när kvällen kommer =) men först ska man utföra viktiga saker... som kan göra stor skillnad för personer som jag älskar!

Av Åza - 14 oktober 2010 22:22

    

Presentation

Bloggar värda att besöka =)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

vad föredrar du??
 kött
 fisk
 kyckling
 vegetariskt

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards