Alla inlägg under november 2010

Av Åza - 27 november 2010 18:19

Åh jag älskar verkligen ljuset som snön ger... när man tittar ut blir man glad av snön, man vill UT UT UT, kanske inte nu när det yr o blåser där ute men visst är vintern mycket roligare när det verkligen är vinter.... hatar annars dem skånska vintrarna med regn, rusk, slask o mörker...

Var ute o skotta innan men de var ju verkliugen helt i onödan känns dets om då det kommit en hel del snö sen dess men man får se de som nyttig motion =) men nu får de vänta med skottande tills imorgon... lär få skotta ut bilen då om det ska snöa så här hela natten...


julgardinerna är uppe så nu har man de riktigt juligt o mysigt här hemma... bara granen kvar men den får vänta tills Lucia men man är väldans sugen på att sätta upp den och om an Frågar Lovisa så hade hon velat sätta upp den NU... men nja de känns lite väl tidigt elller.... komemr kankse upp nästa helg :P får se om jag kan hålla fingrarana i styr... dock måste vi hitta nån form av ute belysning!!!


Nu blir de lite lördags mys med la familia =)


pöss <3

Av Åza - 27 november 2010 09:34

ja tredje natten på rad sover Isaac utan att vakna... DUKTIG pojke =) snart kan han flytta in på sitt rum om det fortsätter så här =) kan vara skönt o få sitt eget rum för sig själv igen =)


Blåser en del idag men snön ligger kvar!!! Mamma ska komma o sy upp julgardiner idag så kommer bli så fint här..

ska se om man även kan ta sig ut idag, mamma ska ta med ett par termobyxor som jag hoppas passa, annars fryser man ju om rumpan när man går ut... brrrr..

Så fall får jag sjunga .. skakkaaaa ruuumpaaaaa när jag komme rine.. eller hur Jossan ;)


Idag blir det även mys med godis för de bidde de inte igår =) Mummmmms

Av Åza - 26 november 2010 15:06

fick ett kanon kort på prinsesn som jag gärna delar med mig =)

  

Av Åza - 26 november 2010 15:02

lovisa har fått tugummiförbud till hennes stora förtvivlan.... men när man inte kan lyssna på HUR man ska tugga tugummi utan gör som man blivit tillsagd att inte göra så hela soffan blir av tugummi kladd då blir det förbud.. så kul är det inte att städa soffan från tuggummi =( grrrr.. makalösa Unge.. men så Underbar ändå såklart!!


Sitter o väntar hem maken sen ikväll blir de offcourse taco mys ocj Idol med popcorn o godis.. I love Friday =)

Av Åza - 26 november 2010 11:19

japps jag är lite små tjurig just nu för Lovisa vill ut o åka pulka o jag med men så kom jag på att jag inte har några termobyxor som passar.. så nu är jag sur.. =(

Av Åza - 26 november 2010 08:03

Inatt måste de ha varit kallt ute för de var kallt på nedervåningen idag när jag kom ner så det första jag gjorde var att speeda upp värmen lite... INTE ska man gå o frysa hemma inte... just idag är en sån dag då jag faktiskt kan sakna o tända en brasa, även om det är riktigt skönt o slippa att man MÅSTE tända för o få värme så hade de idag varit mysigt o värma sig vid en =)


Isaac har sovit hela natten! Så duktig min lilla Prins och han vakna med ett leende mot en imorse så ja han är på bättringsvägen... han har dock en jobbig hosta =( stackarn... Just nu ligger han med Lovisa o kollar på barnprogram o myser =)


-4 grader o klart väder är det... hoppas de håller i sig för idag ska pulkan rastas =)


Av Åza - 25 november 2010 16:43

 

Frun ligger på alla fyra i rabatten när maken utbrister.
- Men herre jösses , nu får du väl ändå ta och börja motionera, din bakdel ser ju ut som en hel skördetröska!
Senare på kvällen när maken och frun ska krypa till sängs och mannen är lite kelsugen, märker han att frugan är lite sur, så han säger:
- Men vad är det med dig?
- Du tr...or väl inte jag tänker starta hela maskineriet bara för ett halmstrå?

Av Åza - 25 november 2010 15:48

ja idag får man verkligen julkänslor =)

          

Presentation

Bloggar värda att besöka =)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

vad föredrar du??
 kött
 fisk
 kyckling
 vegetariskt

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards