Alla inlägg under februari 2011

Av Åza - 11 februari 2011 15:55

Ja idag har vi fått ta vårt sista farväl till finaste Jonas... det var en väldigt känslosam begravning och så himla vacker! Musiken, prästen tal o allt var så fint! Inte ett öga var torrt... inte ens mina!


Här är blommorna som vi gav till Jonas o dikten som jag skrev till honom.


  


Du, en ängel av renaste guld.

Du, en ängel så vacker och from

Du, en ängel av hjärtat gjord, varm och god.

Du, en ängel snäll som få, dem dig närmast du vårda ömt.

Du, en ängel på molnet sitter, vakar över oss med din hand, smeker ömt vår kind.

Vi känner din närhet, vi känner din omtanke, vi känner din ro du äntligen fått i din själ.

Njut av din frihet, njut av att inte längre ha ont. Vi lever livet för dig, somna du gott, dröm, få lugn och var lycklig på molnen.

Du är saknad, sov gott så möts vi en vacker dag!

Kram från Åza och Göran

Av Åza - 10 februari 2011 21:53

Jag förstår inte hur man kan känna sig så ensam när man har så mycket underbara människor runt omkring en.... kan någon förklara det för mig??


Imorgon är det dagen jag både väntat på och fasat för... Jonas begravning!! Ska bli skönt att äntligen få säga hejdå... Jag och Göran ska gå tillsmammans så de känns bra!!



  

Av Åza - 8 februari 2011 19:23

Ja idag har jag kört mitt första zumba pass hemma med xbox kinect... det var skit kul och skit jobbigt.. jag körde ett 20 minuters nybörjar pass och svetten bokstavligen rann av mig... härligt!!!  Lär bli mer zumba framöver =) perfekt o köra när mna ändå går hemma =)

  


Inatt ska vi sova på nedervåningen igen för Lovisa ville de.. hon tyckte det var så kul att göra de inatt så hon vill ha en repris av de...så så blir de!!!


  

Av Åza - 8 februari 2011 14:18

ja så kan man summera natten som gått.. fy fan länge sen man var så rädd för vädrets krafter.... vi samla ihop oss o tog madrasser o la oss på nedervåningen allesammans... det vra mysigt o vi kunde slappna av mer för vi hörde inte lika mycket hur takpannorna lyfte o slog.... o man kände inte på samma sätt hur huset skaka, toalettstolsvattnet bölja, ja allt kändes helt sjukt rent ut sagt och man visste inte vad som vänta en när man skulle ut på morgonen... men vi hade "tur" denna gången..... bara två takpannor hade lossnat och bara en hade gått sönder =) men elins utebur är long gone.....


Ikea har fått sig ett besök idag, handla förvaringsmöbel till isaac och en lampa som han ska ha i fönstert, har även beställt en super fin bord som vi ska sätta upp i hans rum =) känns skönt o få lite mer ordning där innne också... gardiner måste dock också fixas ska bara hitta de perfekta tyget först!!

Av Åza - 7 februari 2011 15:08

att pilla navelludd gör väl vi alla eller?? nä inte jag.. jag har ALDRIG navel ludd.. göran däremot har ALLTID....

 OBS : DET ÄR INTE GÖRANS NAVEL PÅ BILDEN!!!!

  

Av Åza - 5 februari 2011 11:07

Ja vilken film är detta ifrån??


  

Av Åza - 5 februari 2011 10:51

ja man har då inte sovit lika bra inatt somigår natt men det beror på den jäkla blåst som härjat utanför fönstret! Kännts som huset ska

välta emellanåt... man ligger o lyssnar om takpannorna ska flyga av eller inte!!


drömmer jäkligt konstigt just nu också, karaktärer o personer som inte finns i mitt liv längre är med i drömmarna , det kan vara gamla pojkvänner, klasskamrater från lågstadiet, etc..... jag undrar vad mitt undermedvetna håller på med när dem tar fram dem i mina drömmar... antagligen bearbetas de till tusen.... men jag undrar varför...


Idag håller jag på o baka piroger i mängder till morgon dagen, hoppas dem blir goda också, har aldrig i mitt liv gjort de innan ;)


Ikväll ska vi till fina vänner o ha en mysig o trevlig kväll =)

Av Åza - 4 februari 2011 13:45

Ja så var det fredag igen... veckorna rullar på i hög hastighet, vissa dagar kä'nns dock super långa men dem tar ändå alltid slut oavsett man vill de eller inte och morgondagen kommer alltid!

Idag städar vi här hemma... ska ha svärföräldrarna och mina föräldrar på middag ikväll, ska bli så mysigt!!

Inatt har jag sovit bättre än på flera månader.... tack så mycket "Björn" det gjorde susen.. blir samma sak ikväll.. tror jag behöver några sådana här nätter för att kunna funka som man ska fullt ut!


Måste till Ikea nästa vecka!!!!!! vill fixa Isaacs rum nu så det blir mysigt!!


Presentation

Bloggar värda att besöka =)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

vad föredrar du??
 kött
 fisk
 kyckling
 vegetariskt

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards